Ferrari Daytona unicat, găsit în Japonia după 40 de ani

ferrari daytona

Un Ferrari Daytona, model unicat, a fost descoperit în Japonia, și a fost licitat de Sotheby’s pentru 2 milioane de dolari.

Acesta model reprezintă unicul Ferrari Daytona fabricat integral din aluminiu și a fost considerat pierdut pentru totdeauna până în urmă cu două luni, când un japonez care a cumpărat o clădire la margine orașului Tokio a descoprit într-unul din atelierele clădirii superbul automobil.

Mașina se afla în starea originală, din 1971, după cum se vede din fotografii, iar kilometrajul mașinii indica aproape 50 de mii de kilometri. La finalul articolului poți vedea și un test pe șosea cu Ferrari Daytona (dar modelul fără caroserie din aluminiu), preluat din emisunea Top Gear.

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...