FCSB -Sporting, de miercuri 23 august, devine evenimentul monden al bucureștenilor

Meciul de miercuri, 23 august, dintre FCSB și Sporting Lisabona ar putea deveni atracția săptămânii pentru bucureșteni (și nu numai), după ce Arena Națională a anunțat vânzări record de bilete.

Mulți microbiști și suporteri speră într-o victorie FCSB după egalul de la Lisabona, din primul meci, ceea ce crește atracția evenimentului sportiv.

La aceasta se adaugă prețurile relativ mici ale biletelor, cel mai ieftin bilet, la peluză, costând doar 30 de lei.

Preţuri bilete FCSB – Sporting:

PELUZE – INELUL 3 – 30 LEI
PELUZE – INELUL 1 SI 2 – 35 LEI
TRIBUNA I SI II – INELUL 3 – 40 LEI
TRIBUNA I SI II – INELUL 2 – 60 LEI
TRIBUNA II – INELUL 1 PERIFERIC – 60 LEI
TRIBUNA II – INELUL 1 CENTRAL – 100 LEI
VIP 3 – 250 LEI
VIP 2 – 275 LEI
VIP 1 – 300 LEI

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...