Dușmani la Cataramă: liberalul îl bagă la ”penal” pe Ludovic Orban plus încă 15 lideri PNL

STIRI ONLINE TV – Viorel Cataramă va sesiza organele penale şi pentru încercarea de excludere a sa din partid pe motiv că a încălcat statutul. Liberalul, cuprins în ultima perioadă de o aprigă dizidență, depune plângere penală pe numele liderului PNL Ludovic Orban şi a altor 15 liberali.

Surse din interiorul PNL spun că Viorel Cataramă, cunoscut că a ajutat partidul cu bani, resurse și relații, nu se simțea respectat și luat în considerare pe măsura contribuției sale, situație la care s-a adăugat și marginalizarea sa implicită, prin promovarea forțată a oamenilor lui Iohannis. ca urmare, Cataramă a devenit un obișnuit al Antena3, unde a început, alături de alți lideri PNL, să facă opoziție lui Orban.

Cataramă zice că la votul pentru nominalizarea unui premier propus de liberali, în luna martie a acestuia an,  au fost transferate către Ludovic Orban un număr de 100 de voturi. ”La acel moment am avut o discuție cu domnul Orban și am ridicat această problemă. Domnul Orban m-a rugat să nu dezvolt prea mult subiectul, pentru că va suferi partidul” declară Cataramă.

Viorel Cataramă, care a fost exclus din PNL în iulie, spune că nu vrea decât să lupte pentru drepturile sale.

”Nu sunt o persoană conflictuală, dar lupt pentru drepturile mele”, a spus Cataramă.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...