Publicitate

Jeep

Dragnea speră în restaurarea imaginii PSD

TV speră ca referendumul pe teme familiei să restaureze imaginea PSD, lucru indicat și de frecvența declarațiilor sale pe acest subiect, liderul PSD menționând referendumul în mod public aproape în fiecare zi de la momentul anunțării și până acum.

Întrucât analiștii estimează că rezultatul referendumului va fi favorabil ”familiei tradiționale” există suspiciuni că el va fi mai mult un exercițiu de imagine pentru PSD, care a scăzut în încrederea publicului ca urmare a deselor bâlbâieli legislative și, mai ales, ca urmare a intenției de a modifica unele legi în Justiție.

Prin acest referendum Dragnea își asumă critici pe plana externe, trendul internațional fiind unul potrivnic, de relaxare a standardelor privind definiția familiei:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a admis ca decizia de a organiza o consultare public în legătură cu acest subiect îl va costa pe plan extern.

Dragnea: ”Acum urmează să se programeze votul final în Senat pentru legea de modificare a Constituţiei, după care o să organizăm referendumul, cred că la sfârşit de octombrie, început de noiembrie. Nu mai târziu, pentru că am vrea să fim cât mai mulţi prezenţi la acel referendum, indiferent cum o să votăm. Cred că este o chestiune de profunzime uriaşă în societatea românească. Nu o să am mulţi prieteni în Europa, nici măcar în partidul meu, al socialiştilor europeni.”

Citește în ȘtiriOnline.TV