Dieta este precum iubirea

Pentru a merge înainte cu ea trebuie să o simți apropiată. Dacă faci calcule înseamnă că nu este dieta potrivită; ar trebui să fie ușor și simplu. Nu te poți aștepta să trișezi și totuși să meargă. Tu decizi dacă compromisurile merită. Ceea ce faci în privat se va observa în public. Te gândești constant la ceea ce vei gusta. Mulți vor sa o păstreze mult timp, însă puțini reusesc!

Am scris aceste câteva cuvinte despre dietă, mai mult pentru a mai șterge impresia că dieta este o activitate cazonă, care presupune să stai în poziție de drepți în fața farfuriei, tărie de caracter și un program rigid. Să nu uităm că tot ce face parte din viața noastră, fie că este un nou stil de viață, fie că este o schimbare de dietă, fie că este decizia de a face mișcare, trebuie să fie agreabil și plăcut, altfel nu are sens. Viața trebuie trăită, nu programată, deși să ai un program de viață sănătos nu strică deloc. Miza este ca acel program să vină …din tine.

Cu drag,

Dana

Pentru mai multe idei, ponturi și chiar… inspirație, te invit cu drag să citești și articolele mele despre , nutriție și lifestyle din revista mea danaiancu.ro sau pe pagina mea de Facebook 

este antrenor certificat, coach de fitness și nutriție, campioana en titre a României la BodyFitness