Cutremurele în serie din Indonezia fac încă 37 de victime și pun pe fugă turiștii din Bali

Cel puţin 37 persoane şi-au pierdut viaţa și alte peste 50 au fost grav rănite în urma seismului cu magnitudinea de 7 grade produs duminică în insula indoneziană Lombok, la o săptămână după ce un alt cutremur care a avut loc tot pe această insulă turistică situată la est de Bali a provocat alte 17 victime, transmite AFP.

Acest bilanţ provizoriu al victimelor seismului de duminică a fost comunicat de un purtător de cuvânt al echipelor de salvare, care a mai menţionat că alte zeci de persoane au fost rănite.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...