Cum a manevrat Soros planeta exact în timp ce Pleșu avea dubii

”Ideea că un bătrân de 90 de ani manevrează planeta mi se pare de un comic uriaș”- A.Pleșu. Dar încă și mai comic este că textul lui Pleșu despre Soros a apărut aproape în aceeași zi în care s-a aflat (dintr-o scăpare a instituției care supraveghează bursa) că Soros a pariat 500 de milioane de dolari pe căderea economiei americane. Anterior, presa britanică dezvăluise că Soros este principialul finanțator al mișcărilor neoliberale de protest din lume, gen #rezist, iar în decembrie 2016, s-a aflat că o parte din fondurile pentru susținerea #rezist s-au dus în proiectul Facebook anti-fake news: Ca să ajungem și la noi: deci, TFL-iștii care ”lucrează în timpul liber” pentru listarea ziarelor care publică ”știri false”, s-ar putea să-și ia, totuși, de-o bere, de la bătrânul nonagenar, ba chiar s-o și bea în cinstea lui Pleșu. Chiar nu-mi explicam de ce presa #rezistentă insista de zor, și chiar folosind aceleași expresii, pe ideea că băieții ăia de la anti-fake-news lucrează pe gratis, din entuziasm. Acum înțeleg. Doar entuziasmul e gratis, voluntariatul nu.

Notă: CNBC informează că, până acum, pariul lui Soros împotriva economiei americane, n-a ținut, și i-a adus miliardarului o pierdere de 8% din valoarea sumei investite.

Redactorul de zi

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...