Publicitate

Jeep

Cum îți este de folos Workshop România când ești trainer, coach, speaker sau educator

Workshop România oferă GRATUIT posibilitatea trainerilor, speakerilor și educatorilor din toate domeniile să își prezinte profilul și activitatea, cu date de contact și linkuri către siturile proprii sau paginile de Facebook.

Dacă ești , , sau educator, Workshop România îți promovează profilul și activitatea absolut gratuit, ca un ajutor pe care îl oferim, deopotrivă, cititorilor și trainer-ilor, pentru a se descoperi unul pe altul, pentru a facililta fluxul natural al informației utile. Când te înscrii în Workshop România, ai profilul, domeniul în care activezi și datele tale de contact la vedere permanent, astfel încât viitorii tăi cursanți te pot accesa direct. În plus, poți publica un număr nelimitat de articole despre activitatea ta, editoriale, anunțuri sau comunicate de presă despre viitoarele tale cursuri, completând astfel prezența ta în online și pe rețelele de socializare.

CE POȚI ÎNSCRIE GRATUIT ÎN WORKSHOP ROMÂNIA:

  • Nume și date de contact
  • Linkuri către ipostazele tale online permanente sau temporare (website, pagina Facebook, Twitter, șamd)
  • Fotografie de profil
  • Prezentare detaliată a domeniului tău de activitate și a cursurilor / seminariilor

În plus, odată înscris, poți publica în Workshop România oricâte articole, editoriale sau advertoriale despre activitatea ta sau despre subiecte care te interesează.

Deasemenea, poți publica gratuit comunicate de presă prin care să-ți anunți cursurile, conferințele sau serviciile.

Redacția Workshop România

Citește în ȘtiriOnline.TV