Culorile fluturelui Yamamay revin la Timișoara

Stiri Online TV – Brandul italian de lenjerie intima YAMAMAY, deschide un nou magazin in Romania, aducand suflul modei din Milano si in orasul Timisoara .

Deschiderea va avea loc luni, 04 iunie 2018, la ora 10.00, intr-o locatie ultracentrala: Piata Victoriei nr 7, Timisoara (vis-à-vis fostul Cinema Capitol)stiri online tv

Cunoscutul brand Italian este prezent cu peste 1500 de magazine in intreaga lume si ofera cele mai noi tendinte ale modei in domeniul lenjeriei intime rafinate.

Astfel doamnele si domnisoarele din Timisoara pot opta pentru o gama diversificata de produse de o inalta calitate. Lenjeria clasica si seducatoare precum si costumele de baie sunt cu adevărat deosebite, fiind impresionante la capitolul culori si modele! In afara de lenjerie intimă si costume de baie, la Yamamaygasiti și pijamale și papuci de casa. Iar daca sunteti în cautare de accesorii, tot aici este locul potrivit pentru a le gasi dupa bunul plac (bretele, cupe din silicon, saculet protectie lenjerie, prelungitoare etc).

YAMAMAY

300030 TIMISOARA ; Piata Victoriei nr 7

(vis-a-vis de fostul Cinema Capitol)

tel: 0767869310

Florentina

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...