Publicitate

Jeep

Cui îi era dor de puţin activism à la Gorghiu?

Fostul co-preşedinte , Alina , care s-a remarcat nu doar prin performanţele extrem de slabe ale , ci mai ales prin iritantele intervenţii paukeriene în lupta politică cu inamicul tradiţional, PSD, revine, din când în când, în atenţia publicului, cu comentarii inflamante, reamintind, atât membrilor , cât şi publicului larg, de ce nimeni nu regretă retragerea sa.

Cu toate aceste, ultimul său comentariu conţine un adevăr indiscutabil şi vine ca urmare a declaraţiilor neinspirate ale liderilor PSD, care au calificat manifestaţiile spontane de protest faţă de Ordonanţa Amnistiei, ca fiind o „mineriadă”.

„A ajuns Dragnea, cu Iliescu inculpat pentru crimele de la Mineriade, să vorbească despre protestele de aseară folosind termenul „mineriadă”. Alooo, voi ăștia de la PSD ar trebui sa aveți hotărâre de la instanță care să vă interzică să folosiți cuvântul ăsta, la cât rau ați făcut cu mineriadele voastre”, scrie Gorghiu pe Facebook.

Reacţia PSD a fost, în general, lamentabilă, în timpul protestelor din ţară, limitându-se la o contra-manifestaţie mediatică desfăşurată pe Antena3 şi România TV, spre dezgustul publicului larg, care, în imensa majoritate, respinge ideea unei amnistii.

 

Citește în ȘtiriOnline.TV