Criza migranților: România a devenit, în mod oficial, ”rută”

România a devenit, în mod oficial, ”rută” în încercarea migranților de a ajunge în Europa occidentală, confirmă Krzysztof Borowski, reprezentantul Frontex, Agenția Europeană a Polițiilor de frontieră:

”Sunt trei rute principale. Vorbim de cea prin Italia, cea prin  Grecia şi cea prin Spania.  Am văzut în ultimele săptămâni că traficanţii  par să testeze ruta prin Marea Neagră. Este, practic, o rută din Turcia, traversează Marea Neagră până în România sau Bulgaria. Am văzut mai multe ambarcaţiuni care  au traversat şi acesta este un indiciu că traficanţii testează această posibilă rută.”

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...