Creşte miza! Bruxellesul şi-a aruncat Juncker-ele în bătălia cu ordonanţa PSD

Românii s-au obişnuit deja. Atunci când activistul Partidului Popular Europan din România, preşedintele Kalus Iohannis strigă „Săriţi!”, şeful său ierarhic, Jean-Claude Juncker, sare prompt şi condamnă printr-un comunicat de presă apocaliptic ceea ce i-a indicat (desigur, cu ploconeala cuvenită), Klaus Iohannis să condamne.

„Lupta împotriva corupţiei trebuie să avanseze, nu să fie subminată. Urmărim cu foarte mare îngrijorare evoluţiile recente din România. Ireversibilitatea progreselor realizate în lupta împotriva corupţiei este esenţială”, scrie Juncker către poporul român.

Jean-Claude Juncker, candidatul căştigător al Partidului Popular European la Preşedinţia Comisiei Europene, este considerat a fi unul din cei vinovaţi de ieşirea Marii Briatnii din UE, datorită radicalismului integraţionist pe care îl promovează alături de PPE. În relaţia cu România, Juncker susţine cesiunea resurselor naţionale către corporaţiile statale europene, managementul european centralizat al exploatării resurselor româneşti şi implicarea statului român în economia naţională doar ca furnizor şi administrator al „mâinii de lucru” româneşti ieftine.

(N.R.: imaginea din ilustraţia articolului nu este o fotografie reală, ci este o imagine prelucrată în scop satiric)

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...