Creative Business Management a lansat catalogul cursurilor din 2018

stiri online tv

Agenția de Creative Business Management a lansat un catalog care cuprinde portofoliul trainingurilor pentru anul 2018. Catalogul cursurilor este conceput ca o resursă utilă pentru toate persoanele care vor să găsească inspirație pentru programele de formare la care își doresc să participe în acest an. Cursurile susținute de trainerii români, cât și cele organizate în parteneriat cu instituții de training din Marea Britanie se regăsesc în catalog. Agenția vrea să ofere, în această formă, o imagine de ansamblu a experienței de învățare pe care o pot găsi participanții în sala de curs.

stiri online tv Cu o experiență de 7 ani în organizarea cursurilor de comunicare și management, Creative Business Management a inclus în 2018 noi programe de formare. Acestea vin în completarea cursurilor actuale și dezvoltă aptitudinile de comunicare și marketing, dar promovează și alte preocupări care țin de un stil de viață sănătos, precum agricultură urbană și agricultură ecologică. O premieră în acest an va fi lansarea cursului de Designer floral, organizat în colaborare cu florăria online Floridelux.ro. Cursul are dedicată o secțiune specială în catalog, intitulată „De la Hobby la Profesie”. Decorator floral este primul din seria de cursuri de transformare a unor simple hobby-uri în afaceri profitabile, urmând motto-ul adoptat de agenție „Fă ceea ce îți place și nu vei munci o zi în viața ta„.

În 2018 ne vom axa pe dezvoltarea abilităților de comunicare și management ale persoanelor care doresc să își îmbunătățească performanțele în organizație sau vor să încerce experiențe noi precum freelancing-ul. Pentru aceștia din urmă, cursurile de marketing digital, copywriting și comunicare online sunt cele mai importante, întrucât pun bazele unui sistem pe care freelancer-ul trebuie să îl cunoască pentru a câștiga vizibilitate în rândul potențialilor clienți„, spune Beatrice Pandea, coordonatorul de training al Creative Business Management.

Un alt domeniu important pentru agenție este agricultura. Anul acesta portofoliul va fi completat cu un curs nou, de management al fermei, ca urmare a solicitărilor venite din partea absolvenților cursurilor de agricultură ecologică. Prin introducerea unui modul de marketing în cadrul singurului curs acreditat de agricultură ecologică, agenția și-a propus să crească vizibilitatea fermierilor și companiilor agricole autohtone și să îi sprijine în competiția pentru promovarea produselor românești de calitate.

Catalogul cuprinde detalii despre cele mai vândute cursuri de-a lungul celor 7 ani de activitate, precum organizarea de evenimente, marketing digital și copywriting. Foștii cursanți vor găsi module suplimentare pentru cursurile pe care le-au urmat având posibilitatea să aprofundeze cunoștințele cu resursele gratuite precum eBook-urile și Ghiurile legislative lansate recent.

Ne dorim ca interacțiunea cu Creative Business Management să fie o experiență umană și nu una exclusiv profesională. În 2018 vom continua să ne dedicăm efortul către crearea unei comunități de oameni interesați de dezvoltare personală prin training„, spune Beatrice Pandea.

Catalogul poate fi descărcat accesând acest link: Catalogul Cursurilor Creative.


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare