Corneliu Bârlădeanu, Episcopul de Huși, nu vrea să se retragă din funcție, în ciuda imaginilor publice revoltătoare

Barladeanu
Barladeanu

Corneliu Bârlădeanu, Episcopul de Huși, nu a depus încă o cerere pentru retragerea din funcție, în ciuda imaginilor compromițătoare și a semnalelor transmise, inclusvi pe cale oficială, de către colegii săi de la seminar.

Au loc ”orgii sexuale între elevi şi clericii care le sunt profesori, inclusiv cu Episcopul Corneliu”, semnala în scris Didina Brănici, care a predat la același seminar cu Bârlădeanu.

În loc de cerere de recuzare din funcție, Bârlădeanu a făcut plângere la DIICOT, acuzând că imaginile comprmițătoare îl defăimează și că este șantajat.

Pe 30 iunie procurorii DNA Iaşi i-au trimis în judecată pe Sebastian Jitaru, preot arhimandrit la Catedrala Episcopală Huşi, Gheorghe Damian, preot de caritate la Spitalul Judeţean Vaslui, şi Mihai Bumbu, preot paroh la Parohia Văleni, judeţul Vaslui, pentru că l-ar fi şantajat pe Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu. Direcţia Naţională Anticorupţie susţinea că un înalt ierarh al Bisericii Ortodoxe Române ar fi fost şantajat de trei preoţi cu materiale presupus compromiţătoare, cerând în schimb funcţii şi bani, iar surse judiciare declarau atunci că persoana şantajată este Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeau.

Stiri Online TV


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu.