Publicitate

Jeep

Contact

workshop romaniaWORKSHOP ROMÂNIA este revista de dezvoltare personală care susține cultura și activitățile din domeniul educației complementare din România, facilitând întâlnirea publicului larg cu traineri, speakeri și mentori, precum și cu activitatea acestora, articole, cursuri, seminarii și cărți.


Pentru înscrieri în directorul nostru de traineri, sau pentru orice alte subiecte, folosiți adresa de e-mail unică:

contact@workshopromania.ro (dând click pe adresă se va deschide ferestra de e-mail) 


WORKSHOP ROMÂNIA este o revistă online fondată de Călin Georgescu, om de afaceri cu o activitate de peste 20 de ani în advertising, marketing și mass media corporatiste, creator și promotor al unora dintre cele mai importante publicații, televiziuni și radiouri din țară.

Călin Georgescu | Workshop România
Călin Georgescu | Workshop România

”Suntem azi în situația în care educația instituțională din România, de Stat și privată, nu mai face față vitezei cu care românii au nevoie să-și actualizeze educația și mentalitatea, pentru a deveni mai buni și mai competitivi, ca persoane și ca profesioniști. Această neîmplinire creează o mare așteptare de la cei care oferă educație complementară în domeniile dezvoltării personale și profesionale, chiar până la a spune că le creează trainerilor, mentorilor și speakerilor o adevărată și serioasă responsabilitate. Pe de altă parte, văd că această adevărată resursă națională educațională, complementară, deși are mesajele corecte și are o extraordinară dinamică, nu este suficient de vizibilă publicului larg, și nici întotdeauna corect înțeleasă. De aceea, am creat Workshop România, pentru a ajuta, pe de-o parte, trainerii în efortul lor de auto-promovare și ofertare a educației, și pe de altă parte, pentru a netezi drumul românilor către informațiile și inspirația oferită de traineri. Cred că ideile sunt extrem de importante, dar că ideile trebuie să și circule pentru a putea anima creiere și conștiințe. Mai cred și că, mai important decât să îți vină o idee bună, este să îți vină ideea bună la momentul potrivit. De aceea, cred că Workshop România nu este doar o idee bună, dar și că vine la momentul potrivit, pentru toată lumea, educatori și public, deopotrivă. ”

Călin Georgescu – fondator, director editorial Workshop România