Publicitate

Jeep

Comedia continuă: Ghiță a apărut pe situl Europol cu data de naștere scrisă greşit

În sfârșit, Sebastian Ghiță a apărut pe unul din siturile europene dedicate identificării infractorilor dați în urmărire generală în Europa. Websitul este un subdomeniu al Europol, iar Ghiță apare în secțiunea ”Europe’s Most Wanted„, secțiune administrată de către Inspectoratele de Poliție din țările care lansează căutarea. În cazul lui Ghiță, profilul a fost creat de către Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale – Serviciul Urmăriri, inspectorat condus de către chestorul de poliție Marius Mihai Voicu.

Dincolo de limba engleză aproximativă în care este descrisă infracțiunea lui Ghiță, profilul conține și o gravă: data nașterii lui Sebastian Ghiță este indicată a fi 11 octombrie 1978, când, de fapt, este 10 noiembrie 1978.

Este o portiță de scăpare creată anume pentru a-l ajuta pe Ghiță să stea dispărut, sau este pur și simplu, un Dorel polițist care a tradus data nașterii 10.11.1978, adică 10 noimebrie 1978, în 11 octombrie 1978?

Ghiță a dispărut în urmă cu mai bine de 40 de zile, pe 19 decembrie 2016, profilul de urmărit general în Europa (nu în lume), apărând pe situl abia pe data de 30 ianuarie 2017.

Citește în ȘtiriOnline.TV