Cioloș, europarlamentarul viitorului

Calin Georgescu

PRESA ROMÂNĂ IGNORĂ AVERTISMENTELE lui Nigel Farage, acelea de dinainte de frumosul discurs al lui Juncker, deși, de data aceasta, ar merita puțină atenție, fiindcă englezul semnalează apariția în viitor a unor europarlamentari care nu vor mai fi reprezenta națiunile din care provin, ci vor fi aleși într-un proces electoral trans-național, întâi pe baza afilierii la partidul-mamă din Parlamentul European, și abia apoi prin mandat național. Dar pentru noi, românii, viitorul enunțat de Farage este deja aici. La noi, Cioloș este deja prototipul unui astfel de specimen de europarlamentar, selectat, format, îndoctrinat, întors cu cheia și pus să funcționeze ca un fel de european model, un fel de euro-zombie cu discurs de lemn, aflat în căutarea românilor stingheri sau oportuniști, cărora să le transmită virusul care le îndoaie coloana vertebrală spre vest și-i transformă în diferite versiuni Hildegard Brandl, niște maimuțe vioaie care repetă cui stă să asculte, mesajul de la centru; ”mai multă Europă, mai multă Europă”. Dar și în acest caz, ca în mai toate durerile noastre, problema nu este că Juncker vrea Cioloși peste tot, ci că electoratul român e mai credul ca un copil care vrea o acadea, neavând discernământul de plesni peste bot dobitocii puși pe liste de neonoranta noastră clasă politică. De exemplu, situația că electoratul i-a trecut lui vederea lui Băsescu porcăria prin care a împins-o în față în PE pe agramata de fi-sa, mie mi se pare, în continuare, de spaimă, atât de înfricoșătoare, că nici nu-mi mai vine să râd. Dacă mai adaug la asta faptul că alde Macovei, Turcan și alți fani-europa se întreceau să poarte tricouri cu stupida, parcă-mi vine și mie să mă eurozombilesc. Norocul meu este că alternativa, aceea de a mă răzvrăti, atât cât pot și știu, împotriva politicienilor iresponsabili, care parcă dinadins te fac să-ți fie silă de tot și de toate, dinamitând astfel orice mugure de solidaritate națională, alternativa asta este mult mai captivantă.

Călin Georgescu

Stiri Online Tv


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare