Cenzură la cimitir: ”Prostănacul penal Alexander Adamescu a transmis ieri, de la Londra, o listă”

Mai mulți colaboratori ai ziarului România Liberă nu au fost incluși pe lista persoanelor admise la înmormântarea mogulului Dan Adamescu. Printre ei se numără și jurnaliștii Romulus Cristea și Roxana Iordache.

”Nici nu mă grăbeam să merg-i-am aprins o lumânare, le-am aprins eu şi Ceauşeştilor!” a scris jurnalista Roxana Iordache pe pagina sa de Facebook.

Romulus Cristea a comentat pe larg: ”Dacă există persoane care merg la înmormântarea lui Dan Adamescu am rugămintea să ne contacteze. Dau și eu un leu pentru lumânări și coroane (așa îi plăcea răposatului să spună: ”aduceți și voi un leu de acasă, ca să văd că vă preocupați de ziar și să pot plăti salariile”). Fac acest apel deoarece prostănacul penal Alexander Adamescu a transmis ieri, de la Londra, o listă la Biserica Evanghelică cu persoane cărora să nu li se permită accesul la înmormântare. Eu și Roxana Iordache am primit interzis, așa mi-au comunicat aseară cei de la cimitirul evanghelic. Erau și ei stânjeniți și mi-au transmis că așa ceva ei nu au mai pomenit.”

Anterior, nora lui Dan Adamescu (soția lui Alexander Constantinescu) acordase un extins interviu telefonic unei televiziuni, acuzând jurnaliștii de la România Liberă că sunt singurii vinovați de proasta reputație a lui Dan Adamescu.

Dan Adamescu a decedat în pușcărie pe 24 ianuarie 2017, în timp ce executa o pedeapsă de 4 ani pentru insolvență frauduloasă.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...