Din nou, despre opoziție și USR

Calin Georgescu

CEL MAI MARE EȘEC POLITIC de la alegerile de acum doi ani și până azi rămâne USR, și asta nu fiindcă USR nu zice bine ce zice în program, ci fiindcă face politică în mod rudimentar, într-o manieră care îi aliniază alături de cei mai răi politruci, dezgustând populația de politică și politicieni încă și mai mult, dacă așa ceva ar fi posibil. Că dacă vrei să te bați cu PSD-iștii, e mai util să arunci în luptă ceva mai puțini activiști și mult mai mult creier, că-i la mintea cocoșului că ăia au inventat chiar instituția activistului, tu ce mai poți face, să vii cu activiști mai răi, mai agramați, mai gulgutieri? Nu ține. Chichirău
Eșecul USR vine, așadar, din strategie și expresie publică, nu din deziderate, situație tipică pentru un partid corect așezat în proiect, dar prost condus. Bănuiesc că viciul fundamental al USR este conducerea mai mult sau mai puțin colectivă, un model de conducere care nu merge bine decât pe hârtie, că în practică e dezastru, după cum se și vede. Însă nu doar USR e un corp fără cap. Toată dreapta politică suferă de dezcăpățânare, și asta dintr-un motiv foarte simplu: capul de facto este la Cotroceni, și din acel cap nu iese nimic, confirmând cu brio magnifica observație a lui Crin Antonescu: ”ăla vorbește puțin și gândește și mai puțin”. Ca cetățeni, nu putem fi decât îngrijorați de opoziția haotică, bâbâită și obosită, fiindcă din cauza asta PSD zburdă nestingherit jonglând cu legi, bani publici și resurse naționale prețioase, ceea ce este, istoricește și pragmatic vorbind, pur și simplu periculos, mai ales că, să nu uităm, transformarea țării în terenul de joacă al capitalului străin se marchează la ”reușitele” PSD, în primul rând. Chiar și așa, în acest moment, nu PSD, ci opoziția ar merita un viguros ”jos cu ei!” dar nici asta nu poți face, din pură milă creștinească. Că mai jos de-atât unde să se ducă, săracii? D-aia zic, ei seamănă, cumva, cu gazele de șist, ar fi ceva de scos de-acolo, dar e amestecat cu prea mult moloz și e prea mult de muncă. Mai bine lipsă.

 Călin-Liviu Georgescu

stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare