Când vrei să crești, să te educi sau să evoluezi ca om, Workshop România este aici ca să te ajute

Când vrei să crești, să te educi sau să evoluezi ca om, Workshop România este aici ca să te ajute

Îți mulțumim că ești acum și aici. Simplul fapt că ți-ai făcut timp să accesezi Workshop România spune despre tine că ești un om care caută să se desăvârșească, să afle cum poate deveni mai bun, o persoană care vrea mai mult de la sine și de la ceilalți. Îți suntem recunoscători pentru prezența ta aici și suntem încântați că ne-am întâlnit. Fie să reușești în tot ce îți propui să faci.

Workshop România este un portal de acces către dezvoltarea ta personală și profesională. Publicăm articole pentru inspirație și te informăm despre toate cursurile, training-urile, workshop-urile din România, din toate domeniile. De aceea, când vrei să crești, să te educi sau să evoluezi ca om, Workshop România este primul loc unde trebuie să vii. Iată cum te poate ajuta Workshop România:

Dacă simți că ”vrei să crești” dar încă nu știi cum

Workshop România publică articole și conferințe video din toate domeniile, ca să te inspire și să ajute să îți dai seama care este domeniul în care vrei să evoluezi. Chiar și numai citind articolele noastre, poți să te orientezi mai ușor către vocația ta, să te înțelegi pe tine însuți mai bine, sau să afli informații care îți sunt utile pentru desăvârșirea ta ca om, sau pentru a evolua profesional.

Dacă ești un trainer, coach, educator sau speaker

Workshop România îți promovează profilul și activitatea absolut gratuit, ca un ajutor pe care îl oferim, deopotrivă, cititorilor și trainer-ilor, pentru a se descoperi unul pe altul, pentru a facililta fluxul natural al informației utile. Când te înscrii în Workshop România, ai profilul, domeniul în care activezi și datele tale de contact la vedere permanent, astfel încât viitorii tăi cursanți te pot accesa direct. În plus, poți publica un număr nelimitat de articole despre activitatea ta, editoriale, anunțuri sau comunicate de presă despre viitoarele tale cursuri, completând astfel prezența ta în online și pe rețelele de socializare.

Dacă ești în căutarea unui anumit curs dintr-un anumit domeniu

prezintă și relatează permanent știri și informații despre cursurile și workshop-urile care urmează să aibă loc, astfel încât poți găsi imediat ceea ce cauți. În plus, odată ce ai găsit cursul, îl poți contacta pe trainer direct, pentru a obține detalii legate de locul de desfășurare, preț și altele.

Dacă vrei doar să-ți petreci timpul online într-un mod util și constructiv

Urmărește articolele și editorialele scrise de redactorii Workshop România, precum și articolele speakerilor și trainerilor care publică în Workshop România. Deasemenea, urmărește și pagina noastră de Facebook.

Dacă vrei să te implici mai mult

Comentează articolele noastre pe pagina noastră de Facebook, iar noi vom re-publica cele mai interesante comentarii în Workshop România. Sau, pur și simplu, distribuie pe Facebook articolele care ți-au atras atenția și care crezi că ar fi de folos prietenilor tăi, ajutând astfel ideile să circule și să se întâlnească cu omul potrivit, la momentul potrivit.

Redacția WORKSHOP ROMÂNIA