Campioana României la BodyFitness, Dana Iancu, și-a lansat revista de Fitness și Lifestyle danaiancu.ro

Campioana României la BodyFitness, Dana Iancu, și-a lansat revista de Fitness și Lifestyle danaiancu.ro

Dana Iancu, campioana en titre a României la BodyFitness și-a lansat revista de Fitness și Lifestyle danaiancu.ro, un adevărat portal către informații care orientează cititorii către un stil de viață sănătos.

danaiancu.ro publică articole de fitness din experiența directă a Danei Iancu de instructor de fitness și nutriție, inclusiv rețetele personale, care au ajutat-o pe campioană să câștige titlul național și să reprezinte România la competițiile internaționale.

Fanii campioanei o pot urmări acum în noua sa revistă, cât și pe pagina de Facebook.

Dana Iancu și-a câștigat aprecierea și fidelitatea celor pe care îi antrenează prin relația deschisă și sinceră pe care o are cu ”elevii” săi, cât și prin insistența și exigența cu care urmărește progresele acestora.

Revista, un adevărat manifest pro-sănătate, conține multe fotografii, neretușate, ale campioanei la sală, prin care Dana Iancu vrea să demonstreze beneficiile și transformările pozitive pe care un program de viață simplu și sănătos le pot aduce unui om obișnuit.

Sub sloganul ”Antrenează-te cu mine”, Dana Iancu susține că ”antrenamentul fizic adecvat, împreună cu o nutriție simplă și corectă pot crea miracole în viața fiecărui român”.

Știri Online TV