BSB a participat la FashionTv Spring Festival și a fost premiat ca: “fashion brandul cu cea mai rapidă dezvoltare pe plan internațional”

BSB a participat la FashionTv Spring Festival și a fost premiat ca: “fashion brandul cu cea mai rapidă dezvoltare pe plan internațional”

Între 26-27 aprilie, BSB Fashion a participat la ineditul eveniment de modă Fashiontv Spring Festival, organizat de cel mai important post de televiziune în industria fashion, respectiv Fashiontv!

Evenimentul a avut loc la București, în clădirea Palatului Parlamentului, care este fără îndoială una dintre cele mai mari și mai impresionante clădiri din lume, din punct de vedere arhitectural.stiri online tv

Importante companii europene din industria fashion au luat parte la această fabuloasă celebrare a modei, dar și nume celebre precum Michel Adam (președintele Fashion TV) și faimosul actor Armand Assante!

Mai mult decât atât, în acest an, tot în cadrul Fashiontv Spring Festival a fost organizat concursul european de frumusețe Miss Europe 2018.

În timpul acestui eveniment, B & F Group, dar mai ales brandul BSB, a fost premiat ca fiind “fashion brandul cu cea mai rapidă dezvoltare pe plan internațional”. Premiul a fost înmânat domnului Evangelos Poulios, membru al consiliului de directori al Grupului B & F.

BSB a adunat laude și comentarii pozitive din partea audienței selecte,  cu privire la cele două catwalk-uri, care au făcut parte din colecțiile Spring / Summer 2018 și Fall / Winter 2018-2019.