BSB a participat la FashionTv Spring Festival și a fost premiat ca: “fashion brandul cu cea mai rapidă dezvoltare pe plan internațional”

Între 26-27 aprilie, BSB Fashion a participat la ineditul eveniment de modă Fashiontv Spring Festival, organizat de cel mai important post de televiziune în industria fashion, respectiv Fashiontv!

Evenimentul a avut loc la București, în clădirea Palatului Parlamentului, care este fără îndoială una dintre cele mai mari și mai impresionante clădiri din lume, din punct de vedere arhitectural.stiri online tv

Importante companii europene din industria fashion au luat parte la această fabuloasă celebrare a modei, dar și nume celebre precum Michel Adam (președintele Fashion TV) și faimosul actor Armand Assante!

Mai mult decât atât, în acest an, tot în cadrul Fashiontv Spring Festival a fost organizat concursul european de frumusețe Miss Europe 2018.

În timpul acestui eveniment, B & F Group, dar mai ales brandul BSB, a fost premiat ca fiind “fashion brandul cu cea mai rapidă dezvoltare pe plan internațional”. Premiul a fost înmânat domnului Evangelos Poulios, membru al consiliului de directori al Grupului B & F.

BSB a adunat laude și comentarii pozitive din partea audienței selecte,  cu privire la cele două catwalk-uri, care au făcut parte din colecțiile Spring / Summer 2018 și Fall / Winter 2018-2019.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...