Bolile primarilor bucureșteni: după furia bordurilor și delirul trandafirilor, urmează isteria gărdulețelor

STIRI ONLINE TV – Bucureștenii din sectorul 4 al Capitalei s-au bucurat atunci când primarul Băluță (PSD) a desființat gărdulețele de fier (oribile) de pe marginea trotuarelor din Bulevardul Tineretului, plantând în locul lor arbuști, un mod natural, simplu, economic și decorativ de a delimita trotuarul de spațiile verzi.

Din păcate, costisitorul elan al primarului Băluță, care de un an de zile s-a angajat într-o uriașă operațiune de modificare a trotuarelor și bulevardelor din sector (cu succes, în unele cazuri, exagerat, de cele mai multe ori) continuă cu instalarea de noi gărdulețe în locul celor vechi, gărdulețe scumpe, scump de întreținut și care nu adaugă nimic nici ca funcționalitate, nici ca estetică.

Nu este de mirare că bucureștenii au suspiciuni atunci când vâd aceste cheltuieli fără rost, bănuind că banul public este prost cheltuit sau orientat abuziv către firme ”de partid” sau ”de casă”.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...