Connect with us
Pub
workshop romania workshop romania

Eveniment

THE BIG UPLOAD WEEK | Încărcăm video-ul tău de prezentare pe canalul nostru YouTube

workshop romania

THE este săptămâna în care revista de dezvoltare personală Workshop România încarcă video-rile promoționale trimise de traineri, mentori, coach și instructori pe canalul său de YouTube.

Dacă activezi în oricare din domeniile dezvoltării personale și ai unul sau mai multe videouri de prezentare, trimite-le și noi le vom urca pe canalul YouTube Workshop România pentru a-ți crește expunerea și a-ți recomanda profilul și specialitatea.

Atenție: Workshop România nu monetizează vizualizările video-urilor tale.

Nu uita că Workshop România îți oferă posibilitatea să îți faci pagină de prezentare pe site în mod gratuit, să îți promovezi activitatea, inclusiv pe rețelele de socializare. Intră pe workshopromania.ro ca să vezi Ghidul de înscriere gratuită.

Ia legătura cu noi la: contact@workshopromania.ro sau prin pagina noastră de Facebook: Facebook/workshopromania

Advertisement Pub

Artă și cultură

Spectacol eveniment la Cercul Militar Național din București: ”România Mare se face cu români mari”

Romania Mare se face cu romani mari

Romania Mare se face cu romani mari

”Romania Mare se face cu români mari”  este un spectacol – care are loc la Cercul Militar Național din București, luni 12 noiembrie la orele 19:00, iar intrarea este liberă.

În spectacol apar actorii Ana Calciu, Viorica Vatamanu, Anca Sigartău, Dana Voicu, Tomi Cristin, Silviu Biriș, Bogdan Iacob și Valentin Paraschivu.

Regizorul și scriitorul Ivona Boitan semnează textul și regia spectacolului, iar scenografia este realizată de Ileana Zirra.

Intrarea este gratuită cu rezervare la numărul de telefon: 021 3138 680

Mai mult

Actualitatea

Corneliu Coposu omagiat printr-un monument în Sălaj

”Pornind de la necesitatea unui loc de cinstire, pomenire şi comemorare a eroilor căzuţi la datorie în cele după războaie mondiale şi a delegaţilor localităţii Bobota la Marea Unire naţională de la Alba Iulia 1918, Primăria şi Consiliul Local au alocat în acest An Centenar fonduri pentru realizarea unor lucrări de amenajare a muzeului Şincai-Coposu şi construirea monumentului pe cale îl inaugurăm astăzi. Acest monument este unul de împlinire şi bucurie sufletească, prin care generaţiile actuale şi viitoare îşi vor aduce aminte de jertfa de sânge pe care au dat-o strămoşii noştri pentru pământul patriei. Datori suntem să-i omagiem, să-i cinstim şi să le aducem prinos de recunoştinţă, pentru că datorită lor suntem astăzi aici”, a declarat, la festivitatea de inaugurare, Mugurel Moraviţ, primarul comunei Bobota.

Corneliu Coposu a fost comemorat duminică, în localitatea natală Bobota, în cadrul unei ceremonii în care a fost inaugurat un monument dedicat eroilor din localitate, care şi-au pierdut viaţa în cele două conflagraţii mondiale, şi delegaţilor localnici participanţi la Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia, din 1918.

Monument dedicat eroilor şi delegaţilor din Bobota la întâlnirea la Alba Iulia a fost realizat de către administraţia locală, fiind amplasat în curtea Complexului Cultural Şincai-Coposu din localitate, care a fost şi el reamenajat în anul Centenarului. Monumentul a fost realizat sub forma unei plăci comemorative pe care sunt trecute numele localnicilor căzuţi în Primul şi Al Doilea Război Mondial, alături de numele delegaţilor din Bobota la Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia.

Mai mult

Eveniment

SECRETUL RELAȚIILOR FERICITE | Tantra Yoga – Cursuri în București, 16 Noiembrie- 11 Ianuarie

secretul relatiilor fericite workshop romania
secretul relatiilor fericite workshop romania

SECRETUL RELAȚIILOR FERICITE | Tantra Yoga – Cursuri în București, 16 Noiembrie- 11 Ianuarie

Centrul Ananda – Yoga si terapii integrative te invită în perioada 16 Noiembrie-11 Ianuarie, în București, în fiecare joi, de la orele 18:30, în sediul din zona Pieței Victoriei, la cursul SECRETUL RELAȚIILOR FERICITE | Tantra Yoga

Mai multe detalii despre tantra: www.venus.org.ro
Înscrieri la: contact@ananda-yoga.ro

Cat de implinit/ implinita esti in relatia de cuplu? Atractia mai este aceeasi ca la inceput? Ai in viata ta un iubit/ o iubita cu care sa iti faci dragoste? Relatia de cuplu te ajuta sa fii mai fericit/ fericita?

Daca aceste intrebari te framanta, atunci a venit momentul sa te implici in a-ti imbunatati relatia de cuplu sau a forma o relatie de cuplu. Participand la singurul curs de Tantra Yoga disponibil in Bucuresti vei putea:
– sa atragi mereu fericirea in viata ta
– sa iti trezesti energia sexuala si magnetismul erotic
– sa ai orgasm multiplu si prelungit
– sa atragi in viata ta o persoana asa cum iti doresti
– sa ai o sexualitate sanatoasa in relatia de cuplu
– sa rezolvi anumite probleme care iti aduc suferinta, cum ar fi gelozia, posesivitatea, lipsa de respect, de incredere si lipsa de comunicare.

Dar asta nu e tot! Avem si un super BONUS: vei invata tehnici de masaj tantric, secretele plantelor afrodisiace si metode esoterice de accesare a punctelor erogene.

Pe parcursul a 7 sedinte vei realiza sedinte comune si sedinte separate pentru femei si pentru barbati. Cu o vasta experienta in traditiile spirituale orientale, psihologie, yoga dar si in terapii de cuplu, trainerii Aida Călin si Dana Franti si invitatii lor, specialisti in diferite domenii din Tantra Yoga, vor impartasi cu tine o noua perspectiva asupra vietii: fericirea cu tine insuti/ insati si fericirea in relatia de cuplu.

Investitia pe care trebuie sa o faci pentru informatiile si metodele ce iti pot transforma viata este de 700 lei pentru intreg modul de 7 saptamani. Plata integrala se face la inscriere.

Ne vedem in fiecare joi, de la ora 18:30 – Bucuresti, zona Piata Victoriei.
LOCURILE sunt limitate! Grabeste-te!
Mai multe detalii despre tantra: www.venus.org.ro;
Inscrieri la contact@ananda-yoga.ro

Mai mult