BDT Rent a Car își relansează site-ul pentru a reflecta orientarea către clienți

BDT Rent a Car își relansează site-ul pentru a reflecta orientarea către clienți

La început de 2018, relansează site-ul www.bdtrentacar.ro pentru a reflecta un nou concept de interacțiune online cu potențialii clienți, cu noi funcționalitați și cu un nou concept: “Ofertele Low Cost”

Refacerea site-ului era necesară în primul rând pentru a adapta modul de prezentare a ofertei noilor trenduri de design și mai ales noilor tehnologii. Observând o creștere constantă a traficului de pe dispozitive mobile, site-ul a fost conceput astfel încat să fie ușor de navigat, nu doar de pe calculator, ci și de pe orice tip de telefon sau tabletă.

O nouă funcționalitate a site-ului este modulul de rezervare online. Clientul selectează mașina, perioada, locația de preluare și predare a acesteia, precum și alte opțiuni cum ar fi scaunul de copii sau navigația. Costurile sunt calculate automat, iar clientul nu trebuie decât sa introducă datele sale de contact.

În noul site, clienții vor găsi și un nou concept de ofertă prin care au acces la costuri foarte mici de închiriere. Ofertele Low Cost sunt concepute pentru mașinile din parcul BDT Rent a Car care, deși sunt impecabile din punct de vedere tehnic și estetic, aparțin generațiilor mai vechi ale modelelor ofertate. Pentru BDT este foarte importantă transparența, astfel ca au fost pregătite oferte dedicate și pentru modele mai vechi.

O altă noutate prezentă in site este existența unui blog. Scopul acestuia este de a facilita comunicarea și interacțiunea cu potențialii clienți. În blogul BDT Rent a Car clienții vor găsi informații utile referitoare la ofertă sau alte aspecte ce țin de închirierile auto. Aceștia vor putea interacționa cu BDT Rent a Car in sectiunea de comentarii a fiecărui articol.

Referitor la noul site, Răzvan Popescu Director Executiv al BDT Rent a Car a declarat: “Pentru mulți dintre clienții noștri primul contact pe care îl au cu noi este vizitarea site-ului. Este important să facem navigarea acestuia o experiență plăcută, informațiile prezentate să fie complete și ușor de găsit. Site-ul trebuie să reflecte orientarea către clienți a companiei noastre și de aceea am construit un design ce se adaptează dispozitivului de pe care clientul ne vizitează. Noile funcționalităti vin să reflecte transparența pe care dorim să o arătăm clienților.”

BDT Rent a Car este una dintre cele mai importante companii a pieței autohtone de închirieri auto. Aceasta face parte din BDT Group alături de BDT Vest – Distribuitor și service autorizat Ford în București, BDT Focșani – Distribuitor autorizat Ford în Focșani, BDT Mazda – Distribuitor și service autorizat Mazda în București, Carlex – dealer multimarcă de automobile premium și BDT Broker de asigurare.

Persoana de contact:

Razvan Popescu

Director Executiv

0212209197

Office@bdtrentacar.ro