BDT Rent a Car își relansează site-ul pentru a reflecta orientarea către clienți

Site BDT Rent a Car

La început de 2018, BDT Rent a Car relansează site-ul www.bdtrentacar.ro pentru a reflecta un nou concept de interacțiune online cu potențialii clienți, cu noi funcționalitați și cu un nou concept: “Ofertele Low Cost”

Refacerea site-ului era necesară în primul rând pentru a adapta modul de prezentare a ofertei noilor trenduri de design și mai ales noilor tehnologii. Observând o creștere constantă a traficului de pe dispozitive mobile, site-ul a fost conceput astfel încat să fie ușor de navigat, nu doar de pe calculator, ci și de pe orice tip de telefon sau tabletă.

O nouă funcționalitate a site-ului este modulul de rezervare online. Clientul selectează mașina, perioada, locația de preluare și predare a acesteia, precum și alte opțiuni cum ar fi scaunul de copii sau navigația. Costurile sunt calculate automat, iar clientul nu trebuie decât sa introducă datele sale de contact.

În noul site, clienții vor găsi și un nou concept de ofertă prin care au acces la costuri foarte mici de închiriere. Ofertele Low Cost sunt concepute pentru mașinile din parcul BDT Rent a Car care, deși sunt impecabile din punct de vedere tehnic și estetic, aparțin generațiilor mai vechi ale modelelor ofertate. Pentru BDT este foarte importantă transparența, astfel ca au fost pregătite oferte dedicate și pentru modele mai vechi.

O altă noutate prezentă in site este existența unui blog. Scopul acestuia este de a facilita comunicarea și interacțiunea cu potențialii clienți. În blogul BDT Rent a Car clienții vor găsi informații utile referitoare la ofertă sau alte aspecte ce țin de închirierile auto. Aceștia vor putea interacționa cu BDT Rent a Car in sectiunea de comentarii a fiecărui articol.

Referitor la noul site, Răzvan Popescu Director Executiv al BDT Rent a Car a declarat: “Pentru mulți dintre clienții noștri primul contact pe care îl au cu noi este vizitarea site-ului. Este important să facem navigarea acestuia o experiență plăcută, informațiile prezentate să fie complete și ușor de găsit. Site-ul trebuie să reflecte orientarea către clienți a companiei noastre și de aceea am construit un design ce se adaptează dispozitivului de pe care clientul ne vizitează. Noile funcționalităti vin să reflecte transparența pe care dorim să o arătăm clienților.”

BDT Rent a Car este una dintre cele mai importante companii a pieței autohtone de închirieri auto. Aceasta face parte din BDT Group alături de BDT Vest – Distribuitor și service autorizat Ford în București, BDT Focșani – Distribuitor autorizat Ford în Focșani, BDT Mazda – Distribuitor și service autorizat Mazda în București, Carlex – dealer multimarcă de automobile premium și BDT Broker de asigurare.

Persoana de contact:

Razvan Popescu

Director Executiv

0212209197

Office@bdtrentacar.ro


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare