Băsescu: Isărescu blochează intrarea în zona Euro

stiri online

STIRI ONLINE TV – Băncile, partidele și mai ales Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, aceștia sunt cei care au interes pentru ca România să nu intre în zona Euro, spune fostul președinte al României, Traian Băsescu, sugerând că în spatele lor se află puternice interese financiare, de natură speculativă.

E un mare business să nu fii în zona euro. Dacă intri în euro, jupânul băncilor devine Banca Centrală Europeană, cursul de schimb se stabileşte la nivelul Uniunii Europene, e lăsat liber, profiturile din cursul de schimb pe care le obţin băncile nu se mai pot obţine. De ce să nu stăm noi cu leul nostru strămoşesc” a declara Băsescu pentru News.ro

”Păi cum să mai iasă doctor Isărescu să dea lecţii docte de la înălţimea scaunului de guvernator al Băncii Naţionale? Dacă treci la euro, atunci trebuie să te uiţi în gura lui Mario Draghi, care este preşedintele Băncii Centrale Europene..” a continuat Băsescu.

Atacul lui Băsescu la Isărescu este aproape o premieră, guvernele PDL ”patronate” de fostul președinte fiind notorii pentru relația excelentă cu guvernatorul BNR.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...