Atac terorist la Barcelona, furgonetă intră în mulțime

O furgonetă a intrat în mulțime în zona pietonală din La Ramblas, din Barcelona, făcând mai multe victime. Deși, în acest moment nu se cunoaște numărul victimelor, martorii relatează că pe trotuarul pe care intrat furgoneta se aflau ”mai multe zeci de oameni”.

Atât autoritățile, cât și agențiile de știri sunt rețiunte în a face precizări, atât în legătură cu existența unui atac terorist, cât și în legătură cu numărul victimelor.

Poliția spaniolă raportează că atacatorul a figit de la locul atentatului și este căutat de trupele speciale.

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...