Antrenament și emisiune de excepție: campioana Dana Iancu, cu realizatoarea TV Florentina Opriș la Kanal D

Un antrenament și o emisiune de excepție, realizată de Florentina Opriș la Kanal D!

Campioana la BodyFitness Dana Iancu a apărut la emisiunea ”Sport, Dietă și-o Vedetă”, un bun prilej pentru a promova un stil de viață sănătos, idee pe care campioana Dana Iancu o susține și o recomandă întotdeauna cu putere, iar în cazul ediției 119 a emisiunii, a recomandat-o cu un set de exerciții simple, ușor de făcut acasă.

Dana Iancu și-a lansat programul propriu de fitness intitulat TOP FIT 90 (află mai mult, click aici) , un program profesionist și accesibil, prin care cei care doresc să ajungă într-o condiție fizică optimă îl pot accesa foarte simplu, cu rezultate garantate.

Iată, mai jos ediția 119 a emisunii ”Sport, Dietă și-o Vedetă”

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...