Antique Market – descopera obiecte care ascund povesti frumoase

antique market

Cel mai important eveniment dedicat colectionarilor si iubitorilor de arta din Romania se va desfasura si in acest an in cadrul Romexpo Bucuresti de-a lungul a trei editii.

Intre 8 si 11 martie Antique Market ofera atat vizitatorilor cat si expozantilor posibilitatea de a evalua si de a expune piese de mobilier si decoratiuni, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri fine, bijuterii vechi, fotografii de epoca, jucarii, vehicule de epoca si multe altele. Tentatia de a
colectiona nu numai obiecte rare, ci si obiecte care au in spate o istorie care asteapta sa fie decoperita, obiecte pline de sarmul unor epoci trecute, fac din acasta manifestare un eveniment de amploare in
care diferitele domenii din tematica se completeaza reciproc, aducandu-si fiecare propriul segment de public.

La Antique Market vizitatorii se pot intalni cu personalitati ale vietii culturale, isi pot completa cunostintele despre tendintele in amenajarea si combinarea stilurilor – integrarea obiectelor vintage in in design-ul interior, isi pot incepe sau dezvolta colectii personale, pot trai momente unice ascultand povestile expertilor
despre obiecte mai mult sau mai putin cunoscute sau pot cumpara obiecte pentru a putea face cadouri inedite. Toate acestea si multe altele se doresc a fi descoperite si in acest an in cadrul celor 3 evenimente Antique Market 2018 ce vor avea loc in 8-11 martie, 12-16 septembrie si 7-9 decembrie.

Pentru mai multe detalii despre programului de desfasurare va invitam
sa vizitati site-ul dedicat evenimentului: www.antiquemarket.ro

2018 Grandz Comunicare

Dragos Ivanescu

Grandz
+40744 638 773
dragos@grandz.ro
office@grandz.ro


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare