Anthony Bourdain s-a sinucis cu două săptămâni înainte de a împlini 62 de ani

 

Stiri Online TV –  Anthony Bourdain, celebru bucătar, scriitor, realizator de televiziune și activist pentru o alimentație sănătoasă a fost găsit mort în camera sa dintr-un hotel din Franța, iar poliția susține că Bourdain s-a sinucis prin spânzurare, neexistând indicii care să sugereze o altă cauză a morții.

Anthony Bourdain ar fi împlinit 62 de ani pe 25 iunie.

Sinuciderea lui Bourdain vine ca un șoc pentru milioanele de fani din toată lumea, cu atât mai mult cu cât Bourdain părea a fi o sursă inspirație pentru cei care căutau un modele de viață bună și fericită.

Anthony Bourdain a murit în timp ce lucra la un nou episod din seria PARTS UNKNOWN, în orașul Colmar din Alsacia franceză.

colmar

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...