Amazon Business Boost – trainingul care transformă o idee într-un business global

Sergiu Nichitean

Amazon este platforma online cu cea mai rapidă creștere din lume, iar ea a devenit disponibilă și antreprenorilor români care doresc să își crească veniturile prin vânzarea de produse la nivel global. Potențialul investiției în vânzarea de produse pe Amazon este unul uriaș și a permis antreprenorilor din mediul online precum Sergiu Nichițean să încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproape 150.000 de dolari, exclusiv din acest domeniu. Experiența lui Sergiu ca antreprenor este împărtășită în cadrul unui curs intensiv, lansat împreună cu agenția de training Creative Business Management. „Amazon business boost” va avea prima ediție în perioada 24-25 martie 2017, la București și își propune să îi ajute pe antreprenori să găsească cu ușurință drumul către o afacere prosperă în comerțul online la nivel global.

Cursul va începe cu o prezentare generală a platformei Amazon Market Place și va detalia cele mai simple și eficiente moduri de a trece de următoarele provocări:

  • Găsirea unui produs viabil. Cum găsim o nișă cu multe vânzări, dar o concurență mică?
  • Găsirea unui furnizor în China, dar și cum se pot livra produsele direct din România.
  • Crearea contului de vânzător terț pe Amazon și detalii despre fiscalitate.
  • Crearea unui brand.
  • Crearea paginii de prezentare a produsului.
  • Obținerea primelor recenzii.
  • Crearea și optimizarea campaniilor de reclame.
  • Strategia de lansare a produsului.
  • Sfaturi pentru creșterea afacerii.

La finalul cursului, participanții vor primi gratuit două resurse complete de informație realizate de trainerul Sergiu Nichițean : „Business a l’Amazon – Rețeta care nu pică greu” și broșura „Fabricat în România, vândut pe Amazon”.

Sergiu Nichițean a pornit prima lui afacere online în 2006, la 18 ani, și a vândut-o 4 ani mai târziu. Este vorba despre un site care găzduiește o comunitate pentru pasionații de mountain-biking. A studiat și a profesat în domeniul dezvoltării software pentru aplicații web și a experimentat de-a lungul anilor diverse afaceri online, de la marketing afiliat la comerț electronic. În 2014 a dezvoltat un magazin online care vinde produse fabricate în România pe plan internațional. De patru ani, Sergiu continuă să își dezvolte afacerea pe Amazon și își îndrumă comunitatea pentru a reuși să facă bani din vânzarea de produse pe Amazon. În martie 2017 a lansat primul produs fabricat în China și a încheiat anul cu un volum de vânzări de aproape $150.000. Este singurul trainer din sfera Amazon seller-ilor români care vorbește despre vânzarea produselor românești pe această platformă.


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare