Afișele groazei! Anunț oficial al Primarului Daniel Băluță, Sector 4: ”Balcoanele blocurilor din Sectorul 4 pot să cadă în orice moment”

Afișele groazei! Anunț oficial al Primarului Daniel Băluță, Sector 4: ”Balcoanele blocurilor din Sectorul 4 pot să cadă în orice moment”

Am mai scris aici despre halucinantele gesturi administrative ale primarului sectorului 4, Daniel Băluță, PSD. Brav continuator al delirului de panseluțe, statuete, băncuțe și umbrare început de primarul de tristă amintire, Piedone, Băluță lansează un anunț oficial care seamănă cu o infracțiune. ”Balconale blocurilor din Sectorul 4 pot să cadă în orice moment” scrie pe un afiș semnat de primarul Băluță.

Afișele groazei sunt distribuite către toate asociațiile de proprietari, îndemnându-le să strângă bani și să repare fațadele blocurilor, conform legii. Dar dacă întreținerea fațadelor este obligația Asociațiior, abținerea de la anunțuri care bagă groaza în cetățeni este obligația Primarului. Mai ales că noul Cad Penal pedepsește cu închisoarea anunțuri ca acesta:
”Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.” scrie în Codul Penal.

Anunțul lui Băluță are, însă și o latură comică. El vine în aceeași zi în care primarul Gabriela Firea anunță competiția pentru ”cel mai frumos balcon”…