Afișele groazei! Anunț oficial al Primarului Daniel Băluță, Sector 4: ”Balcoanele blocurilor din Sectorul 4 pot să cadă în orice moment”

Am mai scris aici despre halucinantele gesturi administrative ale primarului sectorului 4, Daniel Băluță, PSD. Brav continuator al delirului de panseluțe, statuete, băncuțe și umbrare început de primarul de tristă amintire, Piedone, Băluță lansează un anunț oficial care seamănă cu o infracțiune. ”Balconale blocurilor din Sectorul 4 pot să cadă în orice moment” scrie pe un afiș semnat de primarul Băluță.

Afișele groazei sunt distribuite către toate asociațiile de proprietari, îndemnându-le să strângă bani și să repare fațadele blocurilor, conform legii. Dar dacă întreținerea fațadelor este obligația Asociațiior, abținerea de la anunțuri care bagă groaza în cetățeni este obligația Primarului. Mai ales că noul Cad Penal pedepsește cu închisoarea anunțuri ca acesta:
”Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.” scrie în Codul Penal.

Anunțul lui Băluță are, însă și o latură comică. El vine în aceeași zi în care primarul Gabriela Firea anunță competiția pentru ”cel mai frumos balcon”…

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...