Acum îți publicăm GRATUIT videourile de prezentare și/sau conferințele tale video și pe canalul Workshop România de pe YouTube

workshop romania youtube channel
Canalul video Workshop Romania

Acum îți publicăm GRATUIT videourile de prezentare și/sau conferințele tale video și pe canalul video Workshop România de pe YouTube.  Facem aceasta pentru a completa activitățile noastre pentru promovarea ta, ca trainer, coach sau speaker, și o facem gratuit. Tot ce ai de făcut este să ne trimiți videoul sau videourile pe care îl vrei sau le vrei publicate pe canalul YouTube al Workshop România. Sau, alternativ, dacă videoul tău este deja pe YouTube, să ne indici linkul de unde poate fi preluat.

Publicarea pe canalul nostru este GRATUITĂ și, mai mult decât atât, nu monetizăm videourile tale. Este, pur și simplu, încă o mână de ajutor pe care Workshop România ți-o oferă pentru a te sprijini să devii mai vizibil și mai bine înțeles în online. 

Nu uita că, deasemenea, poți să-ți faci GRATUIT pagină de prezentare pe Workshop România (vezi aici).

Pagina este promovată automat, inclusiv pe rețelele de socializare, iar în plus, îți poți anunța viitoarele evenimente în Workshop România, mărind expunerea activităților tale.