Aceștia sunt oamenii pe care-i chemi când vrei să prinzi o știucă!

STIRI ONLINE TV – România, prin echipajul format din Luigi şi Mihai Ionescu, şi Croaţia, reprezentată de Ervin Vanoser şi Ervin Vanoser jr, au câştigat duminică marile trofee ale celei de-a patra ediţii a Cupei mondiale de pescuit ştiucă – Pike Challenge, organizată în Delta Dunării, anunță Agerpres.

Evenimentul sportiv a reunit echipaje din nouă state şi s-a desfăşurat în două manşe, de 14, respectiv 7 ore, în condiţii de ploaie, furtună şi soare, potrivit organizatorilor.

Pe lângă marele trofeu, echipajul Luigi şi Mihai Ionescu a câştigat şi 7.000 de euro, următoarele două locuri fiind ocupate de Emil Grecu şi David Neacşu, respectiv Richard Pavel şi Dorin Popa.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...