Accident Uma Thurman VIDEO: scena în care celebra actriță era să-și piardă viața

Uma Thruman a publicat un video cu scena accidentului de la filmările de la Kill Bill (1994), acuzând retroactiv producătorii filmului, printre care și Harvey Weinstein, că a au mușamalizat incidentul.

În materialul filmat, pus la dispoziția actriței de către chiar regizorul filmului, Quentin Tarantino, ca o scuză față de eveneimentul din urmă cu 24 de ani în care Thurman era să-și piardă viața, se vede cum mașina izbește în plin un copac, în timp ce Thurman se lovește violent de volan și de recuzita aflată în mașină.

Uma Thurman este pe primele pagini ale ziarelor din toată lumea în aceste zile, după ce a mai dezvăluit că a fost abuzată sexual de Weinstein.

UMA THURMAN ACCIDENT KILL BILL 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...