Connect with us
Pub
stiri online tv stiri online tv

Business News

3 reguli esențiale ale unei strategii de PR

– Succesul companiilor moderne constă în comunicarea directă cu publicul și în crearea de contexte care să favorizeze interacțiunea și implicarea. Trainerul internațional Kelly Freeman este de părere că un brand de succes este acela care strânge în jurul lui o comunitatea bazată pe valori comune și relații interumane construite. Pentru a dobândi notorietate și a-și consolida imaginea, un brand trebuie să aibă o strategie de comunicare eficientă, să își cunoască audiența și să își seteze obiective foarte clare, realizabile.

Kelly Freeman, expert în comunicare, va fi prezentă la București pentru cea de-a patra ediție a programului Strategic Communication Training  în cadrul căreia va susține trei cursuri de comunicare: Strategii Avansate de PR, Strategic Event Management și Internal Communication.

În edițiile precedente, trainerul și-a sfătuit cursanții să aibă o gândire strategică: ”Cel mai bun sfat pentru cineva care lucrează în PR este să seteze obiective măsurabile, să se concentreze pe obținerea unei baze evidente. De asemenea, o persoană care lucrează în PR trebuie să fie tenace, să chestioneze totul și mai presus de orice să îi placă ceea ce face, deoarece comunicarea este despre oameni!”, a spus trainerul britanic.stiri online tv

Demonstrarea eficienței

Cursul avansat susținut de Kelly este concentrat în jurul ideii de strategie și de crearea unei campanii care să aibă obiective măsurabile și un raport clar al gradului de eficiență al acesteia. Impactul campaniei se poate măsura prin setarea unor obiective SMART: specifice, măsurabile, accesibile, realiste și încadrate în timp. Alte instrumente includ chestionare, poll-uri, focus grupuri, cercetare, click-uri.

Strategiile de PR sunt esențiale pentru orice brand care aspiră să își consolideze imaginea și să își fidelizeze publicul.

”O campanie de PR te poate ajuta să vinzi produse prin creșterea profilului companiei, evidențierea studiilor de caz, a celor care au utilizat cu succes produsele, prin endorsement și ambasadori de brand”, a spus Kelly Freeman.

Brand ambasadors și evenimente

Într-o epocă digitală, comunicarea directă, față în față, este foarte importantă. Oamenii  simt nevoia de a fi implicați și de a asculta, astfel recunosc valoarea relațiilor interumane construite. În acest context este esențial pentru succesul unei companii să integreze în strategia de PR evenimente care să implice cât mai multe persoane.

”A avea vorbitori instruiți, ambasadori de brand, evenimente, conferințe, programe de leadership și capacitatea de a oferi o comunicare vizuală amplă va fi întotdeauna o parte importantă a marketingului”, consideră Kelly Freeman.

Reacții prompte și gestionarea crizelor

O companie trebuie să fie întotdeauna pregătită pentru a gestiona situațiile neașteptate sau crizele de comunicare. Acționarea cât mai promptă și coerența mesajului transmis sunt esențiale pentru brandurile sau companiile care se confruntă cu o criză de comunicare.  În lipsa unei reacții, o organizație se poate confrunta cu riscuri de imagine majore similare cu cele provocate de știrile negative. Expertul în comunicare Kelly Freeman consideră că în gestionarea unei crize faza incipientă a acesteia este esențială pentru gestionarea întregii probleme. Comunicarea trebuie să se realizeze imediat după declanșarea momentului de criză și să se subordoneze unei strategii care să ofere presei răspunsuri pentru principalele întrebări. ”Cea mai importantă oră a unei crize este prima, aceasta fiind și cea care determină felul în care stakeholderii și media vor dicta termenii crizei. Veți câștiga încredere dacă aveți pregătite declarații și oameni care să poată discuta rapid cu media”, a spus Kelly Freeman.

Kelly Freeman, cu o experiență de peste 25 de ani în comunicarea guvernamentală, se va află pentru a patra oară la București pentru a susține trei cursuri intensive care fac parte dintr-un program de training avansat în comunicare. Cursurile sunt structurate pe module de o zi și sunt  organizate de International School of Communications din Londra în parteneriat cu Creative Business Management la București în perioada 7 -10 iunie 2018.

Advertisement Pub

Business News

Creditorii aprobă planul de reorganizare Mecano-Fuc S.A. depus de dl. Comănescu Constantin

comunicate de presa

MECANO FUC S.A., cea mai mare producătoare de utilaje pentru extracţie şi construcţii din zona Moldovei, continuatorul colosului Mecanica S.A. Vaslui, și-a aprobat Planul de Reorganizare. În cadrul Adunării Creditorilor din data de 10.07.2018, creditorii au considerat ca societatea merită o șansă de relansare a activității cu achitarea datoriilor eșalonat într-un interval de până la 3 ani, bazându-se pe resursele tehnologice existente și experiența personalului.
La termenul din 18.09.2018, urmează ca instanța să confirme planul de reorganizare. Procedura insolvenței a societății a fost deschisă în data de 29.06.2016, din dorința restructurării activității curente și în vederea găsirii soluțiilor optime pentru optimizarea costurilor.
Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. a fost confirmat ca administrator judiciar de 100% dintre creditorii care au votat în cadrul ședinței Adunării Creditorilor societății, iar Mecano Fuc S.A. și-a desfășurat activitatea curentă sub supravegherea administratorului judiciar.
Prin planul de reorganizare aprobat se propune o nouă strategie în gestionarea activelor societății, reeșalonarea datoriilor și restructurarea organizatorică, o redresare generală a activității societății, propunere ce va beneficia de toată atenția si vigilența administratorul judiciar.
Sub logo-ul “Încredere, seriozitate, calitate”, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. oferă servicii de consultanță complete în tot ceea ce înseamnă procesul de insolvență: de la strategii de prevenire, până la planuri de însănătoșire a afacerilor.
Echilibrul în abordarea investitorilor, creditorilor precum și a debitorilor ne-a adus renumele, creativitatea și originalitatea soluțiilor propuse ne-au adus un număr impresionant de clienți mulțumiți în portofoliu.
Așteptați-vă, așadar, la relansarea activității pe platforma industrială a Mecano Fuc S.A.

Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL
Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82
+40.232.243.864
iasi@insolventa.ro

Persoană de contact:
Andreea Topciu – Marketing Manager
+0756.227.227
andreea.topciu@insolventa.roMai mult

Business News

La aniversarea de 10 ani, PetExpo devine destinația favorită pentru familiile cu copii și animal de companie

stiri online tv

Cea de a zecea ediție a târgului dedicat animalelor de companie aduce în premieră un spațiu de expunere de 5.000 mp, în care vor fi organizate jocuri și concursuri cu premii pentru vizitatori. PetExpo se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, în pavilioanele C4 și C5. Familiile cu copii vor fi încurajate să se distreze alături de patrupedul lor în primul parc de distracții din România pentru animalele de companie.stiri online tv

În cadrul evenimentului, părinții și copiii vor putea să participe alături de animalul de companie la jocuri și concursuri cu temă sportivă, de inteligență sau de divertisment, vor crea amintiri unice și își vor răsfăța patrupedul cu cele mai gustoase treaturi din carne sau vegetariene.

De vineri până duminică vizitatorii târgului PetExpo 10 se vor bucura de:

Hollywood style. Stăpânii își vor transforma animalele de companie în staruri ca la Hollywood. Aceștia vor putea pune fotografiile patrupedelor în rame speciale sau le pot lua amprenta, cu ajutorul unui kit de amprentare.

Adopții de animale. Vizitatorii care vor să își mărească familia și să adopte un patruped, vor găsi animăluțe fără stăpân în cadrul PetExpo. Vor fi prezente două asociații active în adopțiile de animale, iar copiii vor putea să se împrietenească chiar la târg cu viitorul membru al familiei.

Donații pentru adăposturile de animale. Cei care vin la PetExpo vor putea dona mâncare pentru animăluțele fără stăpân din adăposturile Speranța și cele ale asociației Kola Kariola.

Primul parc de distracții pentru animalele de companie. La aniversarea de 10 ani, PetExpo aduce în premieră parcul de distracții pentru animale. Astfel, copiii alături de animăluțele lor se vor putea distra în cele 5 locuri de joacă ale parcului: Strairway of Champions, Beauty Salon, Pet Networking Area, Play Ball și Perfect Fit Challenge.

Jocuri, concursuri și demonstrații în Arena PetExpo. Dresorii de la Ringstar Club revin în Arena PetExpo și le vor arăta copiilor trucuri pe care le pot învăța pentru a-și dresa siguri cățeii.

PetExpo 10 este locul de întâlnire pentru iubitorii de animale care își doresc o experiență unică pentru întreaga familie. Evenimentul PetExpo strânge anual peste 10.000 de vizitatori iubitori de animale și este cel mai mare eveniment anual dedicat acestora.

Costul unui bilet la PetExpo este de 20 de lei, iar cei care le vor achiziționa online de pe site-ul evenimentului, pana la 1 iunie 2018, vor beneficia de un discount de 50%.

Mai mult

Business News

International School of Communication își extinde numărul de cursuri organizate în România prin partenerul local Creative Business Management

stiri online tv

Anul acesta International School of Communication (ISOC) va aduce, în România, un concept actual de training în domeniul content writing-ului. Desirée Banugo, un expert în marketing digital care a derulat campanii în peste 20 de țări, vine la București pe 10 iunie pentru a susține cel mai nou training din portofoliul agenției: Content writing pentru digital si social media.stiri online tv

Cursul susținut de expertul britanic are o abordare globală a conținutului văzută din perspectivă strategică. Potrivit acesteia, content writing-ul a depășit stadiul unei activități punctuale de PR sau social media.

Suntem în etapa în care conținutul este esențial pentru imaginea unei companii. Din punctul meu de vedere, conversiile organice nu depind neapărat de caracteristicile platformei sau comportamentul audienței, ci de calitatea și relevanța conținutului furnizat de brand, precum și de experiențele sociale pozitive oferite prin gestionarea unei comunități implicate. Aceasta este cheia succesului conversiilor”, spune Desirée Banugo.

Trainingul de Content writing în digital și social media este cel de-al patrulea curs din programul intensiv de comunicare susținut de experții ISOC la București. Alte trei cursuri sunt programate în perioada 7- 9 iunie și sunt susținute de specialistul în comunicare Kelly Freeman. Aceasta va susține trei cursuri de o zi pe teme diferite: Strategii avansate în PR și comunicare – 7 iunie, Strategic Event Management – 8 iunie, Internal Communication – 9 iunie.

Kelly Freeman va reveni pentru a patra oară la București pentru a susține aceste cursuri.

Am observat că cei care au participat la acest program strategic au o bună înțelegere a ceea ce înseamnă comunicare internă, PR-ul și event managementul, dar nu neapărat de a conecta ceea ce fac cu strategia companiei și obiectivele de business. Acest training îi ajută să își dezvolte expertiza, să îi ducă la nivelul următor și toate acestea chiar funcționează, am văzut cu ochii mei în cele 3 ediții. Este o bucurie să lucrezi cu oameni care vor învețe, să absoarbă informația și la final să demonstreze că au înaintat în procesul de învățare„, declară Kelly Freeman.

Pe parcursul celor trei sesiuni desfășurate până în prezent, la training au participat specialiști în comunicare și freelanceri. Următoarea sesiune a cursului va avea loc în perioada 7-10 iunie, iar programul complet poate fi găsit pe site-ul agenției Creative Business Management.

 

Mai mult